Hvad er Simplero?

Hvad er Simplero

Måske du har hørt om det der Simplero - men alligevel er du lidt i tvivl om hvad det egentlig er?

 

Så er det her blogindlægget du skal starte med.

 

Simplero er en digital platform - så behøver du vist ikke vide mere vel?

 

Du kan bruge Simplero til mange forskellige ting i din digitale forretning. Det er et system som hjælper dig med at holde styr på alt fra mailinglister, betalende kunder, dine kurser og meget mere.

 

Simplero er mest kendt som en onlinekursusportal - og det fungerer den supergodt til - men det er også en platform med mange flere muligheder og som kan rumme hele din digitale forretning. Du kan også sagtens vælge nogle dele skal være i Simplero og nogle dele i andre systemer - men det er helt op til dig. Personligt synes jeg det er rart at have det meste samlet ét sted, så linker det også lettere internt i systemet og der er ikke flere systemer jeg skal sætte mig ind i.

 

 

Hvis vi lige skal komme omkring hvordan Simplero startede, så er det Calvin Corelli som startede det hele, han var træt af at han skulle bruge en masse forskellige systemer der skulle kobles på tværs af alt muligt og når noget ikke virkede ét sted, så påvirkede det resten. Calvin er faktisk fra Danmark, hvilket man ikke lige skulle tro ud fra navnet - han bor dog nu i USA. Men den danske baggrund betyder også at der er rigtig mange af de finurligheder som os danske brugere har brug for, som f.eks. korrekte momsangivelser og mange andre lovgivningsudfordringer er på plads i systemet - det er nemlig ikke altid tilfældet i mange af de andre internationale platforme. Derudover har de fuldstændig styr på momsregler i de andre lande, så du kan nemt sælge dine produkter både til danske og udenlandske brugere.

 

 

Det jeg er allermest imponeret over i forhold til Simplero, ud over deres helt fantastiske Support-team, er hvordan platformen er bygget til at vokse med ens forretning. Kunderne i Simplero rangerer fra den helt nye soloselvstændige som træder ind i onlineverdenen som skal i gang med sit første onlinekursus til de store etablerede undervisningsforretninger som har komplekse kunderejser med automatiserede steps hele vejen igennem. Og uanset om du er ny eller garvet, så kan du bruge Simplero og i takt med du og din forretning udvikler sig kan du automatisere flere og flere processer, samtidig med at du kan skabe højere og højere omsætning.

 

Og du kan sagtens starte ud på den laveste pakke og starte med at betale ca. 500 kr om måneden og så kan du opgradere når du og din forretning er moden til det. På den laveste plan kan du starte ud med simple automatiserede mailflows, du kan bygge op til 5 kurser og du kan sætte 5 produkter til salg. Du kan derudover både bygge en hjemmeside, lave utallige maillister og begynde at lave emailmarkedsføring som stille og rolig bygger fundamentet for din onlineforretning.

 

 

Er du i tvivl om Simplero er noget for dig, så kan du altid booke et kald med mig og jeg vejleder dig gerne ud fra de behov du har lige nu.

Book et kald

 

Hvis du tænker at det der Simplero vil jeg gerne teste og se om det er noget for mig - så har jeg et link hvor du kan teste Simplero i 30 dage. Hvis du vælger at blive på platformen, så får jeg en bid af det du betaler til Simplero - din pris er den samme uanset hvad.

 

Test Simplero i 30 dage

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!