Hvorfor vælge Simplero som online platform?

En Administrativ Superhelts tanker

Hvorfor vælge Simplero som online platform?


Simplero er på mange måder en alt-i-en platform. Det er et system hvor du kan samle dine online kurser, holde styr på og udsende nyhedsbreve, hjemmeside, salgssider, betalingssystem og vigtigst af alt sætte det hele sammen til at kunne køre automatisk.

Jeg vil dog også advare om at fordi mulighederne i Simplero er så mange, så kan det være ret uoverskueligt i starten. Så du skal sætte tid af til at dykke ned i systemet, eller alternativt få en til at hjælpe dig med det.


Hvad kan jeg bruge Simplero til?

Onlinekurser – Simplero er skabt til at holde styr på dine onlinekurser, både betalte og freebies. Via Simplero styres både betaling, adgangen og mailkorrespondancen til dine deltagere på kurset

Medlemsklub ­­– Du kan også sagtens bygge din medlemsklub eller medlemsunivers i Simplero. Du laver en særlig side kun for dine medlemmer og styrer adgangen og betalingen til det igennem betalingssystemet i Simplero. Du kan nemt tilføje materiale, lave sparringstråde sende mails til dine medlemmer

Mailserier & nyhedsbreve – du kan også styre din nyhedsbrevsliste i Simplero og sørge for at holde styr på både dine eksisterende og potentielle kunder. I Simplero kan du let holde styr på de forskellige grupper af kunder og leads via lister.

Freebies & tripwires – Med Simplero kan du nemt lave et freebie og tripwire flow, så du kan sælge mindre produkter. Du kan med fordel brug Upsell funktionen på dine produkter og dermed opnå mersalg.

Automatisering – Det er KLART det jeg synes der er det mest fantastiske ved Simplero. Du kan simpelthen få nærmest alle dele af en kundes rejse igennem din forretning til at køre automatisk. Du kan lave utroligt komplekse flows så når kunden gør X, så sker Y og Z, hvis den så vælger A eller B så får sker M eller N.


Er Simplero bedre end Kajabi, EasyMe, Wordpress eller Mailchimp?

Ikke nødvendigvis, det kommer helt an på hvad du har behov for. Og derudover er det helt sikkert en smagssag og hvad der virker mest logisk for dig. Hvert enkelt af systemerne har deres fordele og ulemper. Og nogle systemer er klart bygget med et bestemt formål over andre. Hvis du har spørgsmål til hvad du skal vælge, er du velkommen til at kontakte mig.


Hvis du overvejer at skulle bruge Simplero (eller en af de andre platforme) i din forretning så vil jeg anbefale dig at tage en gratis prøveperiode, de fleste systemer tilbyder 14 dages prøve. Så sæt tid af til det og leg lidt med det.


Hvordan kan jeg skrive mig op til Simplero?

Som Administrativ Superhelt med speciale i Simplero har jeg naturligvis et affiliate-link som du kan tilmelde dig og du får 30 dages prøvetid mod de normale 14 dage.

Hvis du tilmelder dig med mit link, så er prisen præcis det samme for dig som ellers. Forskellen er blot at jeg får en mindre kommissionsbetaling – så det er en måde at støtte en med-selvstændig. Men det står dig helt frit for…

Affilliate link til Simplero


Direkte ikke-affiliate link er her:

Ikke affilliate link til Simplero


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!