Halløj -
hvem er jeg så?
Jeg er Sarah, Administrativ Superhelt med Simplero-kræfter

Jeg brænder for at hjælpe mine kunder med at få deres onlineforretning til at blive en realitet, så de kan få det iværksætterliv de drømmer om. Jeg ELSKER at arbejde sammen med passionerede mennesker, som laver det de brænder for.

Meeeeen.... Jeg oplever at de rammer panden mod muren, når det kommer til teknik, strategi og automatisering af deres onlineforretning, hvilket dræner dem for energi og overskud, så de ikke længere kan gøre de ting der giver dem værdi.

Og lige netop det synes jeg vi skal undgå...


Men hvad er min baggrund så for overhovedet at kunne hjælpe dig?

Altså hvis vi taler uddannelse, så har jeg en Bachelor i Engelsk og Spansk Erhvervssprog og Kommunikation. Jeg har altid haft en glæde ved kommunikation og sprog, og ikke mindst det med at forstå andre mennesker. Dels tænker jeg at det kommer af at jeg som barn boede 5 år i udlandet, da vores familie blev udstationeret til Italien og så min iboende nygerrighed. Det her med at forstå mennesker bruger jeg rigtigt meget når jeg skal forstå dig, din forretning og ikke mindst dine kunder, så vi sammen kan skabe de rette produkt og en god kundeoplevelser for dem.


Hvis vi så til gengæld ser på mit arbejdsliv, så har jeg haft mange forskellige jobs i mange forskellige virksomheder, jeg har bl.a. været kundekonsulent i forsikringsbranchen, rejseleder ude i verdenen, arbejdet på hotel og fandt min (næsten) rette hylde som Office Manager i en mindre Biotech virksomhed, hvor jeg havde fingrene med i meget af forretningen i 5 år.

Ja, jeg har været meget i tvivl om hvad jeg skulle være når jeg blev "stor". For vidste slet ikke at det var en mulighed at skabe sit eget drømmejob som jeg har gjort nu. Men intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget og mine mange erfaringer fra forskellige forretninger har gjort at jeg let kan sætte mig ind i forretningsmodellen og kan se det store billede og lægge planen og strategien efter det.


Min rejse til at blive selvstændig...

Tilbage 2017 i da jeg var gravid med vores nr. 2, blev min arbejdsplads hvor jeg var office manager nedlagt (Skal vi sige det ikke var super optur at være 5 måneder henne, hormonel, fyret og kunne se frem til en barsel på dagpenge... 🤯). 

Efter barsel så skulle jeg jo selvfølgelig ud og arbejde igen... Men med hvad... Jeg flakkede igen lidt rundt mellem jobs og på et tidspunkt forlangte jobcenteret at jeg skulle ud i en "praktik" og der rakte jeg ud til nogle tidligere kolleger fra biotech-virksomheden, som havde startet en mindre biotech-virksomhed og hjalp dem med nogle af de administrative opgaver som havde haltet lidt, da deres fokus var på forskningen og det at komme i gang.

Det var her en lille spire 🌱 til tanken om at blive selvstændig blev sået... Men jeg skulle jo have et "rigtigt" arbejde...

Og samtidig havde jeg forvildet mig ind i en facebookgruppe som reagerede på vilkårerne i dagtilbudden og blev med-initiativtager af det der senere skulle blive Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen, hvor jeg var med til at stable landsdækkende demonstrationer på benene og lægge grundlaget for loven om minimumsnormeringer i dagtilbud (psssst.... jeg kan tale i evigheder om det her, men slutter den her... 😅)

Jeg havde i mellemtiden fået et "rigtigt" arbejde, men jeg kunne mærke at der manglede noget "ild". Bevægelsen brændte jeg for, men det kunne ikke blive en levevej, plus der var kæmpe risiko for at brænde ud. Men jeg havde mærket det her med at hvis jeg satte mig noget for, så kunne jeg gøre det og overkomme udfordringer på min vej. Den her "can-do" attitude, som jeg altid lidt har haft, blev virkelig sat i spil i den her periode og det er den jeg stadig bruger både til at motivere mig selv og mine kunder - for jeg tror på at hvis vi sætter ringe i vandet, så skal det nok komme tilbage. Og alt behøver ikke være perfekt for at det har en effekt.

Og så kom Corona... Nedlukning, hjemme alene med to børn på hhv. 2 og 5, koblet med et arbejde jeg ikke trivedes i og en forældrebevægelse der stadig rullede... Der skulle ske noget andet...

Halvanden måned inde i nedlukningen sagde jeg mit job op - kiggede på min mand og sagde nu skulle jeg finde ud af hvad jeg skulle med mit arbejdsliv. Relativt hurtigt stod det klart at jeg måtte forsøge at lave mit eget drømmejob, hvor jeg kunne lave de ting jeg brændte for og slippe for de ting der drænede mig... (det tog lidt overbevisning, særligt fordi han er revisor med et stort behov for stabilitet... 😅)


Så blev jeg selvstændig...

I oktober 2020 fik jeg mit CVR-nummer og jeg troede jeg skulle hjælpe virksomheder som ad hoc Office Manager eller Administrativ Assistent - derfor fandt jeg frem til navnet Administrativ Superhelt. Jeg forestillede mig jeg skulle have en lille håndfuld faste virksomheder, evt. hvor jeg havde en kontordag om ugen... Det lykkedes da også, meeeeen... det var som om skoen ikke rigtigt passede, og samtidig havde jeg mødt en del selvstændige som jeg faktisk hellere ville hjælpe...

Ret tidligt i min tid som ny-selvstændig, begyndte jeg at høre om det her med freebies, tripwire, onlinekurser osv. (ooooh yes helt ny verden...) og i den forbindelse stødte jeg på Simplero. Jeg hørte også mange af mine med-soloselvstændige være dybt frustrerede over teknik og uoverskueligheden i at koble alting sammen.

KAPOW.. Så vidste jeg det... Jeg måtte lære Simplero og hjælpe mine skønne med-selvstændige så de kunne slippe for teknikhovedpine og -frustration - så det startede jeg med i marts/april 2021. 

Jeg forstår godt at hele den digitale kunderejse, sammenkobling af teknik og indhold er en stor mundfuld og kan virke komplet uoverskueligt, det gjorde det også for mig lige i starten, men for mig gav det ret hurtigt mening. Jeg kan derfor hurtigt gennemskue hvordan vi kan sætte dine produkter sammen, koble freebies og mailserier på for at øge din omsætning og ikke mindst gøre så meget som muligt automatiseret, så tingene bare ruller.

I starten af 2023 fik jeg færdiggjort min Star Level certificering fra Simplero, så jeg også har deres ord for at jeg kan min teknik i Simplero. Det tog lige sin tid, når jeg i mellemtiden også skulle passe kunderne... 😅Nå men det var vist min halve livshistorie - i hvert fald den professionelle del. Jeg håber det har givet dig lidt et indblik i hvad jeg er for en fidus og om jeg er en person du kunne tænke dig at arbejde sammen med.

Du skal vide at med mig får du både en sparrings- og samarbejdspartner, et heppekor og en der ikke er bleg for at komme med input og forslag både til Simplero men også helt overordnet i din forretning. Du får en boblende popcorn-hjerne som vil elske at ping-ponge med dig - men også én der laver en fælles to-do-liste, så vi kan komme i mål med ideerne så du kan hjælpe dine kunder. For mig er vores relation utrolig vigtig i samarbejdet og det at du lukker mig ind i maskinrummet af dine forretning behandler jeg med den største respekt og ærekærhed.

 

Vil du have andres ord om mig?

- så kan du læse hvad nogle af mine nuværende og tidligere kunder siger om vores samarbejde

AdminHero - Din Administrative Superhelt

“Som iværksætter er der rigeligt af opgaver og nye procedurer som man skal sætte sig ind i.
Jeg har flere gange haft følelsen af at drukne i uoverskuelige opgaver som ligger langt væk fra mit kerneområde.
Sarah har varetaget den tekniske opsætning, visueltdesign, tekstformulering og integration af hjemmeside og Simplero og det har været en KÆMPE lettelse!

Sarah har taget fuldstændig over og sat sig ind i min forretning, tone of Voice, branding mm. Så jeg kunne koncentrere mig om mine kursers indhold og markedsføring frem for teknisk opsætning.

Jeg kommer helt klart til at bruge Sarahs super kræfter fremadrettet da hun ikke bare fixer dét jeg ikke kan finde ud af, men også kommer med feedback samt god og relevant sparring. Desuden har hun kommet med værdifulde forslag til mit videre forløb. ”

Indehaver RiiStyle & RiiStyle Academy

AdminHero - Din Administrative Superhelt

“Fantastisk at have en “livline” lige ved hånden!

Jeg har de seneste år haft den kæmpe fornøjelse, at arbejde sammen med Sarah. Hun står for alt i Simplero.

Det er en virkelig stor hjælp at vide, at Sarah er lige ved hånden, når jeg har brug for Simplero hjælp. Hun er grundig og spotter altid de fejl jeg selv har overset, og det er virkelig guld værd👏🏼

At have Sarah lige ved hånden gør, at jeg selv tør prøve mig frem, fordi ved, at hun på et øjeblik kan tjekke alt efter i sømmene, så jeg er klar til at gå i luften. Hun hjælper mig med mine kampagner, med faktureringer, med opsætning osv.

Sarah klarer ALT🙏🏽❤️

Kæmpe anbefaling herfra✨ ”

Ejer af Maja Lykke, Salgs -og Mindsetmentor

AdminHero - Din Administrative Superhelt

“Jeg har ikke længere spildtid, fordi min hjerne er hårdkogt efter at have rodet rundt i Simplero - og det hele fungerer første gang! Det er simpelthen én af mine bedste investeringer!
Hun fikser det hele, så jeg kan bruge tiden på alt det kreative i stedet - det har virkelig gjort min arbejdsdag SÅ meget federe.

Og så er Sarah bare et sjovt, kærligt og helt igennem fantastisk menneske at arbejde sammen med. Hun beroliger mit kontrolgen, og jeg er altid i bedre humør, når vi har snakket sammen,

Hvis du på nogen måde har mulighed for det, så skynd dig at få fingre i den administrative superhelt med det samme- det er simpelthen en beslutning, der er super fornuftig og super selvkærlig på samme tid.”

Tekstforfatter og Ejer af Erhvervstekst

AdminHero - Din Administrative Superhelt

“Sarah har på alle måder været min redning og en kæmpe hjælp.
Uden hende var jeg aldrig kommet i mål med det projekt, jeg har kastet mig ud i som omhandler skabelsen af et forløb produceret i Canva lagt op i Simplero.
Sarah er dybt kompetent, hun kender alt til Simplero og Canva.
Jeg oplever at ingen opgaver er for store og hvis der er noget, hun ikke lige kan svare på, så finder hun med det samme ud af det.
Hun har formået at læse mig som en åben bog og ud fra hendes evner og talent, skabt et univers der lige præcis afspejler det jeg ønskede.
Altid møder hun mig med smil på læben i øjenhøjde, taler et sprog jeg forstår hvilket har betyder meget for mig der virkelig har været uvidende om alt.
Sarah har mine allerbedste anbefalinger - Hun er fantastisk ❤️”

Ejer af CoachMyLife