Få hjælp til Simplero

Uanset om du starter fra bunden eller har været i gang noget tid, så hjælper jeg dig med at få Simplero til at arbejde for dig og understøtte din forretning.

Hvordan får du min hjælp til Simplero?

Uanset om du har lyst til selv at lære Simplero eller du hellere vil få mig til at ordne det for dig - så er du kommet til rette sted. På denne side finder du mere om hvordan jeg hjælper dig 1:1 - hvis du er interesseret i online kurser eller workshops, så skal du ind på denne side ➡ Simplerokurser & Workshops 


Er du i tvivl om hvordan og hvad du vil have hjælp til, så kan du også starte med at booke en uforpligtende samtale via knappen øverst, så tager vi en helt uforpligtende snak om dine behov.


Vil du vide mere om min 1:1 hjælp så finder du info længere nede. 


Du er også velkommen i min facebook gruppe Tips og Tricks til Simplero hvor jeg ugentligt deler ud af gode råd til Simplero og du kan stille spørgsmål.

Er du ikke kommet i gang på Simplero endnu, så har du mulighed for at afprøve platformen i 30 dage uden betaling via min affiliate kode.

For at have helt rene linjer, så sender Simplero mig 20% af dit abbonnementspris hvis du bliver betalende kunde. Din pris er det samme uanset om det er med eller uden affiliate.

Få 30 dages prøve ➡

Hjælp til opsætning i Simplero

Er du helst fri for at bruge for meget krudt i Simplero, men vil have mig til at gøre det for dig, så kan du også booke mig til lige præcis det. Du kan med ro i maven gøre mig til en fast samarbejdspartner i din forretning.

Klik nedenfor for at læse mere.

Fast hjælp til Simplero

 

Jeg elsker at få din Simplero platform til at arbejde for dig og skabe det flow du drømmer om. Rom blev selvfølgelig ikke bygget på en dag, men jeg nyder at være med på din rejse og bakke dig op.

Hvis jeg bliver en fast makker i din forretning, så vil du selvfølgelig få min tekniske hands-on hjælp, men i lige så høj grad bliver jeg en sparringspartner omkring dine onlineprodukter, emailmarkedsføring m.m. 

 

De erfaringer som jeg gør mig i forbindelse med andre Simplero-projekter kommer dig til gode, da jeg tager det der virker bedst med videre til din forretning. 

Vi kan lave en fast aftale på flere forskellige måder alt efter dit behov.

Jeg har både mulighed for at lave en aftale om faste timer pr måned enten via abbonement eller månedlig fakturering efter timeforbrug og sidst men ikke mindst kan du købe klippekort - du kan se alle priserne her.

Kontakt mig på sarah@adminhero.dk hvis du vil have mig med på dit hold og så ser vi hvilken løsning der passer til dig.


Ad hoc hjælp til Simplero

Har du kun brug for lidt assistance i ny og næ, så hjælper jeg også gerne. Så grib bare fat i mig når det er aktuelt på sarah@adminhero.dk, så ser vi om det kan passe ind i kalenderen. 

1:1 undervisning i Simplero

Hvis du gerne selv vil være den der opretter dine ting i Simplero eller du bare ønsker en grundforståelse for Simplero, så underviser jeg dig gerne og hjælper dig med at bruge det i din forretning.

Klik nedenfor for at læse mere.

8 ugers skræddersyet 1:1 undervisningsforløb 

Hvis du gerne vil hele vejen fra opstarten af Simplero til du selv opretter både salgssider, kurser, automationer, mailflows m.m. så anbefaler jeg dig at tage et skræddersyet forløb hos mig.

Undervisningen foregår via zoom og vores sessioner vil blive optaget og sendt til dig umiddelbart efter endt session.

Forud for opstarten laver vi en plan sammen, som passer med det du har brug for i Simplero og lægger datoer i kalenderen for vores møder, som vi holder ca. 1 gang om ugen.

På et forløb vil du altid komme igennem følgende:

 • Kontakter og lister
 • Salgssider
 • Sign-up sider
 • Produktopsætning og betaling
 • Kursusopsætning
 • Medlemssideopbygning

Hvor meget vægt vi lægger på de enkelte elementer afhænger af dine behov og sammen skræddersyr vi det så det passer til dig og din forretning.

Der vil som minimum være 8 undervisningsgange på 1-2 timer pr gang.

Prisen er 15.000 ex. moms 

Kontakt mig på sarah@adminhero.dk hvis du vil høre mere om et 8 ugers 1:1 forløb


Fysisk undervisningsdag (6 timer)

Er du typen der lærer bedst ved at vi sidder sammen - så er det også en mulighed. Jeg kommer til dig eller vi aftaler et eksternt sted hvor vi kan sidde uforstyrret og arbejde på din platform.

Min erfaring siger at 6 timer er der hvor grænsen går i forhold til ikke at overloade af hjernen med ny information.

Forud for dagen så beslutter vi sammen hvad der er det vigtigste for dig at få styr på i løbet af denne dag. Vi kan ikke komme omkring det hele, men vi kan komme rigtigt langt. 

Typiske temaer for en undervisningsdag er:

 • Freebie, Tripwire og mailflow
 • Kursus, Produkt og salgsside
 • Simplero overblik, kontaktlister, grundindstillinger m.m.

Vi aftaler på forhånd hvad der er vigtigt for dig og din forretning og jeg skræddersyr selvfølgelig undervisningen til det.


Prisen er 5.000 ex. moms (uden kørsel, lokaleleje og forplejning)


Kontakt mig på sarah@adminhero.dk hvis du vil høre mere om en skræddersyet undervisningsdag kun for dig.


Det er ofte muligt at søge tilskud fra Iværksætterdanmark eller dit lokale Erhvervshus til forløb og undervisning - tjek www.ivdk.dk 

StarL 2024

Jeg er en af de 3 certificerede Simplero eksperter her i Danmark. For at blive certificeret har jeg skulle bestå Simpleros test og bevise at jeg kan mit kram. 

Som ekspert har jeg månedlige møder med de andre eksperter og Simpleros udviklingsteam. Så hvis jeg fra tid til anden kommer til kort (og det sker) - så har jeg masser af livliner at trække på

 

Læs mere om certificeringen inde på Simpleros side her

Kopi af Simplero ekspert logo

Jeg vil virkelig gerne hjælpe dig med at udleve ambitionerne for din forretning. Så hvis du vil have min hjælp, så ræk ud og så kommer jeg flyvende til undsætning

Kontakt mig her!
Billede af Sarah - AdminHero - posering - mørk ring

Hvad siger mine kunder?

 • AdminHero - Din Administrative Superhelt

  “Fantastisk at have en “livline” lige ved hånden!

  Jeg har de seneste år haft den kæmpe fornøjelse, at arbejde sammen med Sarah. Hun står for alt i Simplero.

  Det er en virkelig stor hjælp at vide, at Sarah er lige ved hånden, når jeg har brug for Simplero hjælp. Hun er grundig og spotter altid de fejl jeg selv har overset, og det er virkelig guld værd👏🏼

  At have Sarah lige ved hånden gør, at jeg selv tør prøve mig frem, fordi ved, at hun på et øjeblik kan tjekke alt efter i sømmene, så jeg er klar til at gå i luften. Hun hjælper mig med mine kampagner, med faktureringer, med opsætning osv.

  Sarah klarer ALT🙏🏽❤️

  Kæmpe anbefaling herfra✨ ”

  Ejer af Maja Lykke, Salgs -og Mindsetmentor

 • AdminHero - Din Administrative Superhelt

  “Sarah har på alle måder været min redning og en kæmpe hjælp.

  Uden hende var jeg aldrig kommet i mål med det projekt, jeg har kastet mig ud i som omhandler skabelsen af et forløb produceret i Canva lagt op i Simplero.

  Sarah er dybt kompetent, hun kender alt til Simplero og Canva.

  Jeg oplever at ingen opgaver er for store og hvis der er noget, hun ikke lige kan svare på, så finder hun med det samme ud af det.

  Hun har formået at læse mig som en åben bog og ud fra hendes evner og talent, skabt et univers der lige præcis afspejler det jeg ønskede.

  Altid møder hun mig med smil på læben i øjenhøjde, taler et sprog jeg forstår hvilket har betyder meget for mig der virkelig har været uvidende om alt.

  Sarah har mine allerbedste anbefalinger - Hun er fantastisk ❤️”

  Ejer af CoachMyLife

 • AdminHero - Din Administrative Superhelt

  “Nogle dage HADER jeg at være selvstændig.

  De fleste dage elsker jeg det - men fuck, der er to ting, jeg hader ligeså meget som spildt mad: Regnskab og teknik.

  Og regnskab er i det mindste en begrænset opgave. Men teknikken - fuuuuck, det kan tage lang tid og være SÅ drænende!!

  Det er ikke fordi, jeg ikke kan - jeg roder tit i gamle computere i min fritid. Men systemer, automati-min-bare, og Simplero, jeg kan ikke fordrage det - og jeg kan bruge SÅ lang tid på det!

  Men ikke mere. Nu gør Sarah det for mig, og det går SÅ meget bedre.

  Jeg har ikke længere spildtid, fordi min hjerne er hårdkogt efter at have rodet rundt i Simplero - og det hele fungerer første gang! Det er simpelthen én af mine bedste investeringer!
  Hun fikser det hele, så jeg kan bruge tiden på alt det kreative i stedet - det har virkelig gjort min arbejdsdag SÅ meget federe.

  Og så er Sarah bare et sjovt, kærligt og helt igennem fantastisk menneske at arbejde sammen med. Hun beroliger mit kontrolgen, og jeg er altid i bedre humør, når vi har snakket sammen, ”

  Tekstforfatter og Ejer af Erhvervstekst

 • AdminHero - Din Administrative Superhelt

  “Som iværksætter er der rigeligt af opgaver og nye procedurer som man skal sætte sig ind i.
  Jeg har flere gange haft følelsen af at drukne i uoverskuelige opgaver som ligger langt væk fra mit kerneområde.
  Sarah har varetaget den tekniske opsætning, visueltdesign, tekstformulering og integration af hjemmeside og Simplero og det har været en KÆMPE lettelse!

  Sarah har taget fuldstændig over og sat sig ind i min forretning, tone of Voice, branding mm. Så jeg kunne koncentrere mig om mine kursers indhold og markedsføring frem for teknisk opsætning.

  Jeg kommer helt klart til at bruge Sarahs super kræfter fremadrettet da hun ikke bare fixer dét jeg ikke kan finde ud af, men også kommer med feedback samt god og relevant sparring. Desuden har hun kommet med værdifulde forslag til mit videre forløb. ”

  Indehaver RiiStyle & RiiStyle Academy