Simplero

Så er det tid til at få din forretning til at arbejde FOR dig uden du behøver at bekymre dig om teknikken

FEEEDT du har taget beslutningen om at få mere tid og fleksibilitet i din hverdag ved at få sat automatiseringen af din forretning i gang.

Men begynder du allerede nu at mærke tvivlen nage og tænker:

"kan jeg overhovedet finde ud af det der tekniske?"

"åhhh det der Simplero ser altså noget uoverskueligt ud"

"Jeg er sådan en teknik-tumpe"

"Jeg orker ikke at skulle sætte mig ind i det"

Ved du hvad? Det er lige præcis der jeg kommer ind i billedet, uanset hvordan du har det med det, så LOVER jeg at jeg nok skal hjælpe dig i mål. Og hey, du vælger faktisk selv hvor meget du har lyst til at være involveret i teknikken.

Hvordan kan jeg hjælpe dig med Simplero?

Med min hjælp kommer din platform til at spille, den arbejder FOR dig og kører automatisk. Jeg  sætter mig ind i din forretning, dit brand og din målgruppe så jeg kan hjælpe dig bedst muligt, både hvad angår design af platformen, automatiseringsflows og strategi. 

Jeg har to metoder jeg arbejder ud fra:

Go fix it

Her læner du dig tilbage og lader mig gøre al arbejdet. Jeg giver dig løbende meldinger og beder om feedback på det der er sat op, så vi får det tilpasset efter dine ønsker med det samme.

Du beder kort og godt mig om at "Go fix it". 

Learn The Basics

Det her er et add-on til "Go fix it" metoden. Det er stadig mig der laver al opsætningsarbejdet, så alting spiller. Men det er for dig, som også gerne vil kunne de mest basale ting i Simplero, så du ikke hele tiden er afhængig af andre.

Jeg lærer dig derfor "The Basics", som du har brug for.

Se priser her!

De 3 hurtige omkring hjælp til Simplero

Hvor hurtigt får jeg resultater?

Du kan indenfor en uge være i fuld gang med at få opbygget din mailingliste med købeklare kunder. OG have lagt en plan for kunderejsen.

Inden for den første måned kan du have solgt dine første produkter. 

Hvis du er målrettet og klar så kan du på under 8 uger have en fuldt funktionsdygtig platform i Simplero, som arbejder FOR dig og dit "Slutprodukt" klar til launch.

Kan jeg overhovedet finde ud af det?

Det er jeg sikker på du kan, men du behøver ikke. Det er helt op til dig selv om du vil være fri af at sætte dig ind i Simplero og beder mig om at "Go fix it" eller om du vil have jeg skal lære dig "The Basics".

Jamen kan jeg ikke bare gøre det selv?

Tjo... Men får du det gjort?

Jeg oplever tit at mine kunder i lang tid har gået og udskudt deres onlineprojekt. De har måske sat sig ind i Simplero for flere måneder siden, men så skulle de liiiiige. Og har fundet 100.000 undskyldninger på ikke lige at få lavet den video, eller den work-book. Men lige så snart de ved at de skal levere på et bestemt tidspunkt, så får de det gjort. 

Så hvis du også er en af dem der ryger i overspringshandlingerne (hey by the way, jeg er også selv sådan), så er det måske meget godt at have en der holder dig til ilden. 

 • AdminHero - Din Online Superhelt

  “Som iværksætter er der rigeligt af opgaver og nye procedurer som man skal sætte sig ind i.
  Jeg har flere gange haft følelsen af at drukne i uoverskuelige opgaver som ligger langt væk fra mit kerneområde.
  Sarah har varetaget den tekniske opsætning, visueltdesign, tekstformulering og integration af hjemmeside og Simplero og det har været en KÆMPE lettelse!

  Sarah har taget fuldstændig over og sat sig ind i min forretning, tone of Voice, branding mm. Så jeg kunne koncentrere mig om mine kursers indhold og markedsføring frem for teknisk opsætning.

  Jeg kommer helt klart til at bruge Sarahs super kræfter fremadrettet da hun ikke bare fixer dét jeg ikke kan finde ud af, men også kommer med feedback samt god og relevant sparring. Desuden har hun kommet med værdifulde forslag til mit videre forløb. ”

  Testimonial billede - Rikke

  RiiStyle Academy

Jeg vil virkelig gerne hjælpe dig med at udleve ambitionerne for din forretning. Så hvis du vil have min hjælp, så ræk ud og så kommer jeg flyvende til undsætning

Kontakt mig!
Billede af Sarah - AdminHero - posering - mørk ring