Koordinering af Events,

Retreats, Business Møder

og kurser

Når man skal holde et arrangement uanset størrelse,

så er der en million ting at skulle huske på

- det kan du få min hjælp til så du blot

skal koncentrere dig om dine gæster eller kunder.

Jeg klarer rammerne, du klarer indholdet...

Vil du gerne slippe for at holde styr på alle detaljerne til dit næste event?

Der er nok for dig at holde styr på bare i form af indholdet til dit arrangement derfor behøver du ikke også at koordinere det hele selv.

Jeg har koordineret utallige former for events lige fra de små VIP møder med vigtige kunder, bestyrelsen eller partnere til store arrangementer med flere 100 deltagere. Jeg har lavet arrangementer af forskellig varighed fra få timer til flere dage med overnatning og aktiviteter. Jeg har skullet koordinere med flere indkomne gæster fra udlandet, inkl. afhentning i lufthavn, rundvisning, bustur og hoteller. Ja jeg har sågar været den koordinerende kraft bag landsdækkende demonstrationer i Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen, hvor vi har haft op mod 100.000 på gaden af flere omgange - første gang koordineret på blot 3 uger et af mine stolteste øjeblikke.

Og jeg har også oplevet hvordan tingene hurtigt kan gå galt. En leverandør som ikke kommer til tiden eller har overbooket sig. Merchandise der leveres forkert eller et forkert sted. Fejl på særbestillinger til vegetaren eller allergikeren - derfor går jeg med livrem og seler når jeg har ansvaret for et arrangement og laver quick-fixes i en håndevending, så du kan holde fokus på din rolle og det du skal udstråle i din forretning.